Szobalány/szobafiú állás Németországban

Szobalány/szobafiú állás Németországban

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik fejlődni szeretnének, jó munkát végeznek és egy profi csapatban akarnak dolgozni. Az állásra jelentkezőket egy próbamunkával szelektáljuk és az itt megfelelő személyek egy szakmai képzésen vehetnek részt ahol elsajátíthatják a szükséges takarítási technikákat. A képzést sikeresen elvégzőknek biztosítjuk a lehetőséget, hogy a németországi munkapontunkon dolgozhassanak és az egyik németországi szállodában takarítsanak.

Németország az egyik legkedveltebb uticél a külföldi munkavállalók számára

Németországban a legideálisabb a kereset és a megélhetési költségek aránya. Összehasonlítva Angliával, Írországgal, Ausztriával vagy Hollandiával, Németországba utaznak ki a legtöbben munkavégzés céljából. Ennek az oka, hogy Németországban jóval alacsonyabbak a megélhetési költségek mint a többi fejlett országban. Így itt a legmagasabb a megtakarítható pénzösszeg.

Jelentkezés

Kézbe kapott fizetés NETTÓ 1000 – 1200 euró/hónap

A fizetés órabérben történik, 2018-ban keleten az órabér bruttó 9,55 €, nyugaton 10,30 €.

A cég garantálja, hogy egy év alatt a szabadságot is figyelembe véve, megkeresel 12.000€ eurót.

Ezért az összegért nem kell napi 12 -14 órát dolgoznik.

A kézbekapott fizetés körülbelül 1000 - 1200 euró körül van, ebből nem vonódik le semmi, hiszen a szállás + közköltség teljes összegét a cég fizeti.

 

Jelentkezés

Munkapontok

Jelenleg 15 németországi szállodával van szerződésünk 10 városban, de folyamatosan bővítjük munkapontjainkat. A jelenlegi munkatársaink a következő városokban dolgoznak: Lipcse, Wismar, Bréma, Hamburg, Baad Saarow, Bispingen, Schwerin, Eisenach, Magdeburg, Osnabrück. Fontos kiemelni, hogy 4 csillagos szállodák takarításáról van szó, amely egy bizonyos minőséget megkövetel a dolgozóktól.

Jelentkezés

Feladatok

A szobalány/szobafiú csoportvezető irányítása alatt kitakarítja a vendégszobákat, valamint a szálloda üzemelési rendje szerint rábízott egyéb vendég- és üzemi területeket.

Felelős a számára kiadott szobáknak a csoportvezető által meghatározott ütemezésnek megfelelő kitakarításáért és kiadható állapotba történő felkészítéséért a vonatkozó standardok szerint. Felel a tevékenységi köréhez tartozó vendég- és üzemi terület tisztaságáért, rendjéért, a rábízott tárgyi és üzemelési eszközök állagának és rendeltetési minőségének megőrzéséért a vonatkozó hatósági és jogszabályi előírások maradéktalan betartásával.

Jelentkezés

Kiutazás Németországba - Ingyenes

Az első kiutazást Németországba a cég fizeti. Ez egy szervezett út ahol nem kell átszállni, háztól-házig megoldás.  Azért csináljuk ezt, mert ez így kényelmes a számodra.

Jelentkezés

Szállás Németországban – Ingyenes

Németországban nagyon költséges egy kisebb lakás kibérelése is, ezért nagy előnyt jelenthet a dolgozónak ha erről a munkáltató gondoskodik.

Lakásaink jó környékeken vannak, igényes környezetben.

Többnyire 3 szobás lakásokat bérelünk külön bejáratos szobákkal, amihez tartozik konyha és fürdőszoba.

Pároknak biztosítunk külön szobát. A fiúk külön szobát kapnak a lányoktól.

Egy lakásban maximum 6-7 személy van elszállásolva. A legnagyobb szobában 3 személy lakik de törekszünk arra, hogy minden szobában 2 személy legyen.

Lakásaink standardizáltan komfortosan felszereltek, teljes bútorzattal, még a függönyre és a dekorációra is figyelünk.

A dolgozók a szállásért és a normál fogyasztású rezsi költségeket sem kell fizessenek, mint más cégeknél, tehát ez teljesen ingyenes.

Nálunk nincs emeletes ágy és a kauciót sem kell fizetni. A kauciót a cég fizeti.

Jelentkezés

Szakmai tapasztalat: Nem szükséges

Szakképzetlen és szakképzett személyek jelentkezését is szívesen fogadjuk. Viszont a németországi szállodák megkövetelik, hogy képzett és tapasztalt emberekkel dolgozzon a Clearservice.

Aki képzetten megy ki az megállja a helyét és bírja fizikailag is a munkát. Ezért egy nagyon hatékony és gyors tréninget biztosítunk mindenkinek, hogy felkészüljön.

A tréning után Németországban jól fogod bírni a kinti munkát, és jó fizetésed lesz.

Ha gyorsabban tudsz kitakarítani egy szobát mint az optimális idő akkor gyorsasági prémiumot is fogsz kapni.

A tréner abban is segít neked, hogy gyorsasági prémiumot is tudjál keresni a harmadik hónaptól.

A tréning hossza:
2 hét Székelyudvarhelyen (erre az időszakra ingyenes szállást tudunk biztosítani annak, aki nem környékbeli), és 1 hét éles szállodai gyakorlat Németországban.

Jelentkezés

Német nyelvtudás: Nem elvárás

Mivel általában németországban megkövetelik a német nyelv ismeretét, ezért próbáltunk egy köztes megoldást találni erre az esetre. Senkitől nem elvárás a német nyelv ismerete, de mi német nyelvoktatást biztosítunk mindenkinek, hogy ezzel eleget tegyünk a német elvárásoknak is. Minden dolgozónk a kint eltöltött idő alatt heti 1 alkalommal német nyelvoktatásban részesül, amelyet próbálunk az elején főként szállodai szaknyelvre korlátozni. Tehát aki életében nem tanult németül az is bátran jelentkezhet.

Jelentkezés

Egészségügyi biztosítás: Van

Mindenkinek 3 évre szóló Európai Egésségügyi biztosítása lessz, melyet Németországban bármilyen sürgősségi esetre felhasználhat.

Jelentkezés

Egyéb juttatások

Kisgyerekesek igényelhetik a német gyerekpénzt, amely gyerekenként havi plusz 190 eurót jelent. A családi pótlékra jogosultak lehetnek a Németországban nem kevesebb, mint 183 napot dolgozó és jövedelmükből Némtországban adózó külföldi állampolgárok is.

Jelentkezés

Ha szeretne Németországban dolgozni és stabil hosszútávú munkalehetőségre vágyik, akkor jelentkezzen most és utazzon ki a következő induló csapatunkkal!

Jelentkezés

Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk az Ön számára.

Több információt kérek