• 11
  • JÚL
Dolgozzunk külföldön, de kiben bízzunk?

Dolgozzunk külföldön, de kiben bízzunk?

Németországban dolgozni nem egy új keletű dolog, rengeteg ember dönt úgy évente, hogy ki utazik, vagy hamarosan ki fog utazni. A legnagyobb motiváció még mindig a magasabb fizetés, és a nyelvtanulási szándék.

Legnagyobb fejtörést azonban általában az jelenti, hogy megtaláljuk a megfelelő munkahelyet, illetve olyan céget, akiben bízhatunk.

A Clearservice egyik fő célja,hogy a Németországban való munkát lehetővé tegye azok számára is, kiknek nincs tapasztalatuk a szakmában és a német nyelvet sem ismerik. Olyan személyekre van szükség, kik a folyamatos fejlődés mellett egy nagyszerű csapathoz akarnak tartozni.

Az állásra jelentkezők szakmai képzésen vehetnek részt, ahol csupán 2 hét alatt elsajátíthatják a szükséges takarítási technikákat. Egy szakmával lesznek gazdagabbak, amit felhasználva jelentős előnyökre tehetnek szert.

Ezen kívül, mivel általában Németországban megkövetelik a német nyelv ismeretét, a Clearservice megoldást kínál erre az esetre. Senkitől nem elvárás a német nyelv ismerete, de a cég német nyelvoktatást biztosít mindenkinek, hogy ezzel eleget tegyen a német elvárásoknak is. A dolgozók is hamar rájönnek, hogy ez mennyire fontos, hiszen akinek jobban megy a nyelv, az hamarabb tud magasabb pozícióba lépni. A nyelvtudást hosszabb távon, más területen is fel tudják használni, napjainkban egyre több német cég fektet be itthon.

Amikor elindulnak külföldre, a legtöbben attól tartanak, hogy nem azt kapják, amit vártak. Kell egy háttér, amire támaszkodhatnak, és a Clearservice ezt tudja. Megszervezi az első utat, szállást biztosít és folyamatosan rendezi a munkavállalás törvényes részét, intézi a hivatalos dolgokat. Ezen kívül a kollegák folyamatosan számíthatnak segítségre bármilyen területen, legyen az online vásárlás, hivatalos ügyek vagy személyes problémák.

A dolgozók visszajelzései alapján kiderül az is, hogy mennyire fontosak a jó munkakörülmények. Sokan tapasztalták már a szezonmunkák adta lehetőségeket, ehhez képest nálunk a szobalányokat/szobafiúkat egészen más várja. 4 csillagos szállodákban dolgozhatnak, nem függnek az időjárástól, napi 8 órát dolgoznak (12-15 óra helyett), így magukra is jut idő, valamint a szállások is kényelmesek, és úgy élhetnek akárcsak itthon.