• 24
  • SZEPT
Érték és Minőség Nagydíj: az itthon boldogulást támogatja a Clearservice

Érték és Minőség Nagydíj: az itthon boldogulást támogatja a Clearservice

Érték és Minőség nagydíjas, sőt az Innovációért Nívódíjjal és egy különdíjjal is kitüntették a Clearservice Itthon Otthont Teremtünk nevű programját. A kezdeményezés újszerűsége abban rejlik, hogy külföldön dolgozó munkavállalóinak teremti meg a lehetőséget, hogy megtakarításaikból itthon valósíthassák meg álmaikat. Erdély-szerte egyedi program, remek lehetőség ez.

A Clearservice takarítócég Németországban biztosít munkát erdélyi munkavállalóknak, célja azonban, hogy dolgozói néhány év múlva hazajöjjenek és itthon valósítsák meg álmaikat. Ezért, dolgozóik körében elvégzett felmérés után indították el a cég munkatársainak az Itthon Otthont Teremtünk támogatói programot. „A Clearservice-nél arra törekszünk, hogy értéket teremtsünk. Küldetésünk az, hogy dolgozóink a nálunk megkeresett pénzből itthon olyan célokat és álmokat valósítsanak meg, amelyek valóra váltása különben egy élet munkája lenne – vallja a vállalkozás vezetősége. A méltányos fizetéseknek köszönhetően a Clearservice munkatársai megtakarított pénzükből itthon lakást vásárolhatnak, de nem csak, hiszen a programmal a gyerekek iskoláztatását, a hiteltörlesztést és a lakásfelújítást is támogatja a vállalkozás.

Az Itthon Otthont Teremtünk tehát azoknak szól, akiknek céljuk van, akik magyar csapatban akarnak dolgozni, akik biztonságos cégnél biztos fizetést szeretnének, és akik a megkeresett összegből itthon szeretnének jövőt teremteni maguknak. A részletekről a clearservice.ro oldal Otthon füle alatt lehet olvasni. A kezdeményezés a maga nemében olyannyira újszerű, hogy szeptember 11-én elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, ugyanakkor kitüntették az Innovációért Nívódíjjal, és egy különdíjban is részesült. Az Érték és Minőség Nagydíj azok elismerése, akik ismerik és alkalmazzák a „kiválóság tövényét”, azért dolgoznak, fejlesztenek, hogy a jóból kiválóvá váljanak. Mindazok a termékek, szolgáltatások, amelyek viselik a védjegyet, egyszerre képviselik a kiválóságot és a szülőföld iránti elkötelezettséget. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Innovációért Nívódíjat pedig azon megoldások alkotói nyerhetik el, akik pályázatuk újdonságértékével az adott évben kiemelkedően mutatták meg a hazai alkotóerőben rejlő kreativitást.

Forrás: https://szekelyhon.ro/aktualis/ertek-es-minoseg-nagydij-az-itthon-boldogulast-tamogatja-a-clearservice