• 28
  • DEC
Fiatalon házat venni – Mission Impossible?

Fiatalon házat venni – Mission Impossible?

Amikor visszatekintünk az elmúlt évekre, örömmel látjuk, hogy a nálunk dolgozók megvalósítják azokat a célokat, amikért elindultak külföldre a Clearservice-szel. Büszkék vagyunk rájuk, hiszen kitartóan és nagy szorgalommal dolgoznak, és teszik mindezt sikeresen.

Decemberben megünnepeltük azokat a régi és számunkra kedves kollégákat, akik itthon vannak és megvalósították a céljaikat. Csodálatos álmok valósultak meg! Készítettünk egy felmérést azok körében, akik hozzánk jelentkeznek, és nagyon jó rálátást kaptunk, hogy mik a gondjaik, és felismertük, miért akarnak az emberek külföldre menni. Legtöbbjüket a lakásvásárlás, a lakásfelújítás, az autóvásárlás vagy a család segítésének a szándéka vezérli. Ezek fantasztikus célok, amelyeket a Clearservice is nagyon szívesen támogat.

A küldetésünk ezzel kapcsolatban az, hogy munkatársaink külföldön keressék meg azt a pénzt, amelyből itthon olyan célok és álmok valósíthatók meg, amelyek valóra váltása különben egy élet munkája lenne. Ezért dolgoztuk ki az „Itthon otthont teremtünk” programunkat. A Clearservice támogatni fogja dolgozóinak céljait: a megtakarítást, a hiteltörlesztést, a lakásvásárlást és a lakásfelújítást. Ez egy olyan program, melynek segítségével nagy álmok valósulhatnak meg. Úgy hisszük, hogy ezzel sikerül olyan segítséget adni, amivel a Clearservice munkatársai sikeresebbek lesznek, elérik azokat a célokat, amikért külföldre mentek, és itthon tudják megalapozni a jövőjüket.

Forrás: https://szekelyhon.ro/aktualis/fiatalon-hazat-venni-n-mission-impossible-x