• 17
  • MÁJ
Fürge Fanni - csapatunk vídám tagja!

Fürge Fanni - csapatunk vídám tagja!

Egyszer volt, hol nem volt, hegyen völgyön is túl, kerek erdő mellett, ahol a kis patak fut, az év legszebb napján, Szorgosfalván megszületett egy tündérgyerek. Abban az évben sok tündér született, de ő mind közül kitűnt puha, selymes, vörös hajával, kedvességével, társaihoz való szeretetével, vidámságával és gyorsaságával. Különleges szülők gyereke volt, akik arra tanították, hogy mindig küzdjön az álmaiért.

Édesapja, Mester Miki, mestere volt a dolgoknak, hitte, hogy valami csak akkor sikerülhet, ha megtanuljuk feladatunk és azt alkalmazzuk. Édesanyja, Dolgos Dóra abban hitt, hogy ha kellően szorgalmasak vagyunk és teljes mértékben a feladatunkra koncentrálunk, akkor bármi sikerülhet.

Fürge Fanninak nevezték, mert mérföldekkel gyorsabb társainál és ha valaminek nekikezd, azt rövid időn belül be is fejezi.

Fanni engedelmes gyerek volt, szülei tanácsát megfogadta és tudta, hogy nemhiába jött ő a világra. Gyerekkora felhőtlen volt. Rengeteg barátja volt, szerette társait és őt is mindenki kedvelte. Egész nap a falut járta, azt kereste, hogy kinek, miben segíthet. Imádta a virágokat, azok közül is a harangvirág volt a kedvence, ezért egyik születésnapjára harangvirág szoknyát kapott, amit azóta is büszkén visel. Szeret fára mászni, pillangót kergetni. Ma napig kedvenc étele a brokkoli sajtmártással és néha bizony leeszi magát, ha nagyon siet valahová.

Azóta felnőtt, és neki is mint minden tündérnek feladata van. Kiröppent a családi fészekből, azóta a világot járja, és mint gyerekkorában, most is azt lesi, kinek van szüksége segítségre, egy kis bátorításra. Bár mostanában ritkábban jár haza, minden vágya, hogy Szorgosfalván teremtsen otthont magának. De ahhoz, hogy egy Tündér végleg hazatérhessen szülőfalujába és családot alapítson nagyon sok jótettet kell végrehajtson a világban.

Fürge Fanni nemrég érkezett hozzánk és azonnal a szívünkbe lopta magát. Szeret új emberekkel ismerkedni, hamar megtanulta a szakmát és mindenkinek segít is benne. Fürgesége nálunk is megmutatkozik. Igaz, a német nyelv még nem az erőssége, néha összekeveri az abreise-t az anreise-val, de kitartása példaértékű, hiszen célja van.

Gyere és ismerkedj meg vele! :)